Over ons

Uw dienstverlener in de zorg.

Over ons

Wij zijn een detacheerinstelling voor een breed aantal disciplines. We beschikken over een database van vaste zorgmedewerkers, on-the-job medewerkers en zzp’ers, waardoor we een uitgebreid netwerk hebben die overal inzetbaar zijn. We hebben ook verschillende rekruteringskanalen om potentiële kandidaten te werven. Ons kenmerk is een informele, flexibele en open bedrijfscultuur. Onze medische staf staat altijd voor u klaar

Mijn ervaringen met Zorgdirect24 zijn positief. Ze staan open voor feedback, nemen de klant serieus en leveren kwalitatief goede medewerkers aan. Daarnaast zijn zij goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Kortom, wat mij betreft een prettige partner om zaken mee te doen.”

Chantal van Laar

Zorggroep Bever

Onze werkgebieden

\

Verpleegkundigen

\

Helpende zorg

\

Helpende plus

\

Psychologen

\

Gedragswetenschapppers

\

Verzorgende IG

\

Jeugdwerkers

\

Gehandicaptenzorg

\

GGZ

Wat wij doen

7

Detachering

Het personeel bij ons in vaste dienst, oproepkrachten en zzp’ers is inzetbaar voor langere en korte periodes. Detacheren is al mogelijk vanaf vier weken. Door de inzet van ervaren medewerkers streven wij ernaar om u te allen tijde continuïteit te bieden

7

Losse diensten

Dankzij ons grote bestand aan vaste medewerkers, oproepkrachten en zzp’ers biedt Zorgdirect24 voor iedere flexibele aanvraag een oplossing. Wij leveren zorgmedewerkers op ieder niveau van een helpende tot en met een medisch specialist.

 

7

Werving & selectie

Werving & Selectie betekent dat Zorgdirect24 een kandidaat bemiddelt om bij u in dienst te treden. De kandidaat krijgt in dit geval direct een dienstverband bij u, de opdrachtgever.

Contactgegevens

Straatnaam
Postcode en stad
KvK: 12345678
Nederland

Voor zorgprofessionals

Inschrijven
Bijscholing
Vacatures

Direct personeel nodig?

Bel onze 24-uurs lijn: 0612345678